Over ons

Van vers belegde broodjes voor de lunch, een heerlijk buffet, een biertap tot een compleet feest met bediening op locatie. Ontdek de vele mogelijkheden van Montferland Catering, waar de krachten van 3 unieke horecabedrijven worden gebundeld.

Graag stellen wij de 3 horecabedrijven aan uw voor:

Te vinden in hartje Didam. Vrienden ontmoeten, uitgebreid tafelen in het restaurant, borrelen met garnituur in de loungehoek, een goede cappuccino met gebak of een heerlijke lunch. Maar ook bruisende feesten geheel naar eigen wens of vergaderen en presenteren met volledige verzorging. 

Jan&Jan heeft naast het restaurant ook diverse sfeervolle zalen. Van een bruisend feest tot een intieme gelegenheid, wij verzorgen het tot in de puntjes. De zaal is geschikt voor arrangementen van 20 tot 450 personen. Aangrenzend biedt onze Franse ruimte uitstekend de mogelijkheid voor een diner in ongedwongen sfeer.

Ook Misset Horeca erkende de kwaliteiten van Jan&Jan met een plaats in de Misset Terras Top 100. Kom het zelf ervaren in hartje Didam.

Partycentrum Plok
Gelegen in het buitengebied Oud-Dijk. Of het nu gaat om een vriendenfeest, een gezellig familiefeest of een originele bedrijfsavond, wij bieden voor elk wat wils. Ontdek alle activiteiten, feesten, bruiloften en culinaire mogelijkheden of daag ons uit met uw eigen ideeën!

Steak’m …en meer
Een heerlijke plek om te genieten. In het dinercafé worden zeer diverse gerechten geserveerd, met onze grillkaart als specialiteit! Uitgebreid barhangen met een goed glas wijn, genieten van de heerlijke selectie aan bites en dat alles in een comfortabele, stoere inrichting! Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen.  Steak’m een ideale locatie voor groepen, feesten en recepties. Wij bieden o.a. walking dinners, dinner shows, heerlijke buffetten en verrassende garnituren.

Uiteraard bieden wij al onze mogelijkheden ook op locatie. Of het nu gaat om een bedrijfshal of een achtertuin, Montferland Catering maakt het mogelijk.